Google feed API error

Let us know how you feel about the website and tell us how it could improve. You can also send e-mail to admin (at) forumosa.com.

Moderators: Tempo Gain, ironlady

Forum rules
Let us know how you feel about the website and tell us how it could improve. You can also send e-mail to admin (at) forumosa.com if you have any problems accessing the forums

Google feed API error

Postby StuartCa » 28 Mar 2012, 15:49

Just FYI, it doesn't seem to affect anything, I regularly get a popup saying "Google feed API error: invalid result" when I load the "new" page.
If you reject the food, ignore the customs, fear the religion and avoid the people, you might better stay home. ~James Michener
Forumosan avatar
StuartCa
Bird Walker (liù niǎo de rén)
 
Posts: 1416
ORIGINAL POSTER
Joined: 14 Jun 2005, 22:10
Location: here, there and everywhere
16 Recommends(s)
16 Recognized(s)

6000

Re: Google feed API error

Postby Icon » 28 Mar 2012, 16:12

Same here, along with the security warning. Can't stay logged on either.
"Lo urgente no deja tiempo para lo importante". Mafalda

"Nice guy? Who gives a shit? If you want to work here, close."
Forumosan avatar
Icon
Maitreya Buddha (Mílèfó)
 
Posts: 13661
Joined: 09 Feb 2006, 18:03
Location: Xindian
529 Recommends(s)
411 Recognized(s)

6000





 
 
 x

Return to Feedback



Who is online

Forumosans browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 visitor

When you're filling in the boxes on a Web page (like City, State, Zip), you can press the Tab key to jump from box to box, rather than clicking. Add the Shift key to jump through the boxes backwards.
More tips from David Pogue